Kíváncsi arra, hogy domain-jeivel hogyan érheti el a legjobb eredményeket az Interneten?

A Silihost Kft. egyéves, ingyenes internetmarketing távoktatást kínál Önnek "Az Internet-marketing 1000 trükkje címmel." A képzésre itt tud feliratkozni ingyenesen.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Hol hallott a honlapunkról vagy tárhely szolgáltatásunkról?

Kereső-optimalizálás

Letöltés

Szakértői keresőmotor-optimalizálás és Internet-marketing tanácsadás

Szakértői tanácsadásunkat olyan cégeknek szánjuk, melyek segítséget szeretnének kapni honlapjuk optimalizálásához, illetve Internet-marketingjük optimális kialakításához. Ennek megfelelően e szolgáltatásunk a cég internetes jelenlétének két alapvető részét érinti: a honlap szerkezeti, tartalmi vonatkozásait és a cégnek az Internetről származó bevételeit előmozdító Internet-marketinget. Ugyan sok értékes módszert megosztunk az "Internet-marketing 1000 trükkje" című távoktatási képzésünkben (bár nem mindent), viszont tudjuk, hogy nem minden cégnek van arra kapacitása és ideje arra, hogy egy munkatársat ráállítson e szakma kitanulására... Nekik hatékony, azonnali megoldásokra van szükségük, melyet e konzultáció keretében nyújtunk ügyfeleink számára.

Keresőmotor-optimalizálás
A keresőmotor-optimalizálás azt a célt szolgálja, hogy a cég honlapja a kedveltebb internetes keresőoldalakon (pl. Google) az első néhány találat között szerepeljen. Mivel az emberek szinte mindig sorrendben tekintik át a találatokat, azok sokkal nagyobb „ingyen” forgalomra számíthatnak, akik lapjait a keresők a legelsők között hozzák ki.

Az internetes keresések mindig kulcsszavakra történnek, ezért a kereső-optimalizálás lényege is az, hogy a cég választott kulcsszavaira a lehető legjobb eredményt hozzuk ki. Az optimalizáláshoz megválasztott kulcsszavak ezért alapvető fontosságúak. Ha a cég által preferált kulcsszavak túl általánosak, akkor elképzelhető, hogy jelenleg nemcsak a konkurrenciája, hanem idegenek is megelőzik a találatokban. A szakértőinkkel való konzultáció kezdetén a cégnek törekednie kell specifikus kulcsszavak megválasztására.

A specifikus kulcsszavakra való optimalizálás érdekében azután ajánlatot teszünk a honlap szerkezeti és tartalmi átalakítására, és szükség szerint elvégezzük azokat. Ezzel a keresők számára optimalizáljuk az oldalakat, ami a keresők felől érkező növekvő látogatottságot fog eredményezni.

Internet-marketing tanácsadás
Az oldalak keresőbarát átalakítását nagymértékben alátámasztja az, ha az ajánlott Internet-marketing stratégiákkal kiegészíti azt a cég. Ezek a technikák azt tűzik ki célul, hogy a cég weboldalára mutató linkek széles körben jelen legyenek az Interneten. Mivel a keresők egyik legfontosabb szempontja éppen az adott oldal népszerűsége a neten, az értékes linkek jelentősen javítják a keresőkben elfoglalt pozíciót. Ráadásul a megfelelő stratégia követésével kialakított linkek közvetlen, forgalmat generáló hatással vannak a cég üzletére.

A szakértői tanácsadás menete
A Silihost díjmentesen elkészíti a cége honlapjának optimalizálási felmérését, mely alapján árajánlatot teszünk a kívánt eredmények elérése érdekében szükséges átalakítások megtervezésére és elvégzésére. Az árajánlat tartalmazni fogja az általunk szükségesnek ítélt összes termék és szolgáltatás díját is. Ezeket együttesen mérlegelve a cége el tudja dönteni, hogy az optimalizálás érdekében milyen változtatásokat kíván elfogadni és megrendelni.

C 2006. Silihost Kft., tárhely.
Általános Szerz. Felt. | Adatkezelés
Domain regisztráció +
webhoszting, tárhely
Domain regisztráció, tárhely-szolgáltatásaink ezekre a technikai megoldásokra épülnek